Kärntemperatur Vildsvin

Råvara Art/typ Detalj Understekt Medium Välstekt Ugnsgrader Tillagningstid, ca
Viltkött Vildsvin Bog 58 70
Viltkött Vildsvin Filé 56 70
Viltkött Vildsvin Fransyska 58 70
Viltkött Vildsvin Innanlår 56 70
Viltkött Vildsvin Rostbiff 56 70
Viltkött Vildsvin Ytterlår 58 70

Vildsvin

På 70-talet återinfördes vildsvinet i Sverige och har nu etablerat sig och är ett utbrett viltslag som noteras i hela landet. Vildsvinet, som kan väga upp till 200 kg, är skygga djur som sällan ses i dagsljus. De är allätare men födan består till 90% av vegetabilier, framförallt rötter, frön, nötter och frukt. Köttet är inte lika fett som tamgrisens men smakar mer.

Styckdetaljer Vildsvin

  1. Huvud
  2. Bog
  3. Karré
  4. Kotlettrad
  5. Skinka
  6. Baklägg
  7. Sida
  8. Revbensspjäll
  9. Framlägg

Recept Vildsvin

Här hittar du länkar till våra favoritrecept på Vildsvin. Maila gärna länkar till dina favoriter till info@tempa.se.